Yhteystiedot / Contact

Tanja Sirén,
Ilkanrinne 4 as 60
20810 Turku
puh. 040-513 0814

e-mail: sammalpolun(at)gmail.com

Uutiset / News

23.4.2014Ella on nyt steriloitu/ Ella is neuteredLue lisää »31.8.2013Max ja Ella treffeillä/Max and EllaLue lisää »31.8.2013Ei aina käy niin kuin haaveillaan.../Change of plans..Lue lisää »

Uusimmat kuvat

ella_12.10.2012_b

GIP Villan Donna Giovanna "Donna"

SIB ns 23 (synt. 6.4.2009)

Sire: FIN*Amante's Hip Hop "Don Vito" SIB ns 03 23
Dam:  FIN*Balladin Carmencita "Carmen" SIB n 03 23


Kastraattityttö Donna on ensimmäinen siperiankissani, ja luonteeltaan kiltti ja lempeä. 

Donna on Maxin vastakohta yhdessä asiassa. Sylissä ei tämä tyttö viihdy, ellei tarjolla ole samanaikaisesti jotain äksöniä kuten esimerkiksi ikkunan takana talitinttejä syömäpuuhissa tai orava oksalla. Donnan mielestä sylissä nukkuminen on ihan laiskojen kollien touhuja. Donna mielummin vaanii sen ajan leluhiiriä tai pyydystää huiskua. Usein tietokoneen ääressä ollessani tulee tassu taputtamaan käsivarttani ja kun katsoo taputtajaa kohti, taputtaja ottaa pari askelta kääntyy ja naukaisee ikäänkuin "tuu jo". Jos taputtajaa lähtee seuraamaan, viillättää taputtelija lähimmän huiskun viereen ja taputtaa tassullaan huiskua. Tai vaihtoehtoisesti taputtelija säntää vessaan suihkun alle ja odottaa, että saa pyydystää pisaroita ja juoda vesihanasta.

Toisinaan sitten Donna kokee valtavia hellyyden puuskia ja puskee ja kehrää ja kellahtaa rapsutettavaksi tassut ilmaa leipoen.

Donna on siis tyypillinen siperiankissatyttö, aktiivinen ja älykäs, mutta suunnattoman lempeä.

GIP Villan Donna Giovanna "Donna"

Donna is my first siberian cat, the reason I fell in love with the breed. She is neutered, but would have been a wonderful breeding cat for sure. She has the typical active and sweet personality the siberian girls usually have. She likes to play, and often invites me to play with her by touching my arm with her paw. She is also very clever and can "tell" what she wants; to play, to eat or just to be noticed and heard.

 donna.jpgKuva: Riikka Sirén