Yhteystiedot / Contact

Tanja Sirén,
Ilkanrinne 4 as 60
20810 Turku
puh. 040-513 0814

e-mail: sammalpolun(at)gmail.com

Uutiset / News

23.4.2014Ella on nyt steriloitu/ Ella is neuteredLue lisää »31.8.2013Max ja Ella treffeillä/Max and EllaLue lisää »31.8.2013Ei aina käy niin kuin haaveillaan.../Change of plans..Lue lisää »

Uusimmat kuvat

ella_12.10.2012_b

Ajatuksiani kasvatuksesta…

Sammalpolun kissala aloittelee pienin tassuaskelin opiskellen ja oppien uutta sekä tukeutuen alussa kokeneempien kasvattajien neuvoihin ja oppeihin.

Tarkoituksenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia siperiankissoja, terveitä ja luonteeltaan reippaita - niitä siperiankissamaisia yksilöitä. Määrä ei ratkaise, vaan laatu, eli kissan kasvatus tulee olemaan pienimuotoista. Jokainen pentue on suunniteltu ja harkittu.

Kasvatuskäytössä olevat kissat ovat terveitä, aina FeLV-& FIV- testattuja. Ultraäänitutkimus HCM:n varalta tehdään myös aina ennen astutusta.

Tulevat pennut luovutetaan rekisteröityinä, aikaisintaan 12-viikkoisina, kahdesti rokotettuina ja sirutettuina. Pennun mukaan tulevat myös kirjalliset hoito-ohjeet.


About breeding...

I'm learning with tiny "kitten steps" the fascinating world of breeding and siberian cats. I'll learn from the more experienced breeders and take their advise and knowledge of the breed and breeding.

I want Sammalpolun kittens to meet the breed standard, I want them to be healthy and have the charming siberian personality the breed is known for!

Each sire+dam -combination will be well planned, FeLV-& FIV- tested and HCM-scanned.

When the kittens leave the cattery they are registered, min.12 weeks old, twice vaccinated and they will have a microchip.